Foto av Arild Brun Kjeldaas

02 Jeannette Carlsen : Strekspiller

 
 

Kort om: 

Jeannette har lang håndballerfaring, både med spill på toppnivå i Danmark og i Norge. Hennes erfaring både på og utenfor banen viser hun godt innenfor håndballmiljøet i Skrim Kongsberg. I tillegg til spill 1. divisjon er hun trener for Skrims juniorjenter. Som en av lagets eldste setter hun en solid standard i treningsarbeidet i gruppa, og danner sammen med Benedicte et flott linjeteam.

  

   

03 Benedicte Bjørgen : Strekspiller

 

Kort om:

Benedicte kom fra Oppsal midt i fjorårets sesong, og bidro fra dag en. Hennes gode holdninger i forhold til trening og innsats kommer godt frem i treningsarbeidet som blir lagt ned. Benedicte pendler daglig fra Oslo - hvor hun bor og studerer. Linjeposisjonen blir i kommende sesong godt utfylt sammen med Jeannette. 

  


04 Victoria Korir : Kantspiller

 

Kort om:

Victoria er en av de fire nye spillerne som skal være med å krige for Skrim Kongsberg i år. Hun bor i Oslo, og pendler daglig til Kongsberg for å spille håndball - og bidra både på og utenfor banen. Victoria er en humørspreder og en super tilvekst til laget

 

06 Mari Bråten Paulsen : Kantspiller

Kort om:

Hokksund-jenta Mari har bestemt seg for å fortsette i Skrim Kongsberg også denne sesongen - noe vi setter stor pris på. Hun har hatt litt skade-problemer den siste tiden, men vi satser på dette fikses, og at hun får til en fantastisk sesong. Mari har som regel litt mange baller i lufta, men greier utrolig nok å få alt til å gå opp. Hun er en viktig spiller på Skrim Kongsberg, både på og utenfor banen - hun bidrar sterkt til et godt miljø i spillergruppa.

    

08 Rine Beito Prestegård : Bakspiller

 
Kort om:

Lagets kaptein er meget viktig for laget, og alle er glade for at hun valgt et år til med håndball. Hun går foran både på og utenfor banen, og bidrar sterkt til et godt samhold på laget. Rine som til daglig jobber på Kongsberg Gruppen, og hun går alltid foran som et godt eksempel. Hun bidrar godt med å holde trykket oppe på treningene, og er en viktig brikke i det sosiale. Vi er alle glade for at kapteinen vår valgte ett år til med håndball, og gleder oss nok en gang til å se Rine kjempe sammen med de andre Skrim Kongsberg-jentene. 

 

09 Trine Haugstad : Bakspiller

 

Kort om:

Trine er ny i stallen, og har vært en meget god tilvekst for laget. Hennes hurtighet og gode håndballferdigheter skal i år kombineres med jobb som sykepleier ved Kongsberg sykehus. Trine har funnet sin plass i gruppen, og bidrar godt med sitt gode humør, og kjemper godt på hver trening. Vi gleder oss alle til å se Trine i Skrim Kongsberg-drakt denne sesongen.

10 Ingvild K. Bakkerud : Bakspiller

Kort om:

Juniorlandslagsspilleren vår er en av lagets yngste - men likevel en av de viktigste brikkene i laget. Ingvild går siste året på idrettslinjen ved Kongsberg videregående skole, og jobber like hardt på skolen som på banen. 18-åringens høyrearm blir en viktig bidragsyter for Skrim Kongsberg i årets sesong i 1. divisjon, og vi gleder oss til å se henne utvikle seg videre.

 

11 Mona Bruskeland : Bakspiller

 

Kort om:

Kristiansand jenta som foran årets sesong fra 1.divisjons-klubben Utleira - hvor hun ble divisjonens toppscorer. Den treffsikre-jenta blir en viktig brikke i årets sesong, med både godt forsvarsspill og solide skudd fremover. Vi gleder oss alle til å se Mona kjempe for Skrim Kongsberg denne sesongen.

 

12 Karoline Warloff : Målvakt

Kort om:

Karo er en av lagets virkelig «stå-på» jenter, og gir seg ALDRI. Hun skal sammen med Regina vokte Skrims mål i årets sesong. Karoline går nå inn i 5. sesongen for Skrim Kongsberg, og vi er veldig glade for at hun er den tøffeste målvakta i divisjonen.


     

14 Cathrine Korvald : Kant- og bakspiller

Kort om:

Cathrine er en av de mest sentrale spillerne på årets Skrim Kongsberg-lag - til tross for sin unge alder. 23-åringen som til daglig studerer allmennlærer i Drammen er ei jente med mye vilje og engasjement for håndballen. Forrige sesong ble hun lagets toppscorer, og vi gleder oss alle til å se den treffsikre jenta i årets sesong.


  

16 Regina Gulbrandsen : Målvakt

 

Kort om:

Regina er en av lagets «nye», og har sklidd rett inn i gruppa. Hun er en sprudlende og livsglad jentene som ved siden av håndballen studerer jus i Oslo. Regina gjør årets målvaktsteam komplett sammen med Elin og Karo.

  

  

18 Madelen Bringaker : Kantspiller

 

Kort om:

Madelene er et stort talent og hun er ny i klubben denne sesongen. Hun går nå 3. året på toppidrett – håndball ved Sandefjord VGS, og pendler til Kongsberg for å bidra med godt spill i kommende sesong. Vi er glade for at Madelene valgt spill i Skrim Kongsberg, og gleder oss til å se henne i blå drakt.

 

19 Tonje Klevstad : Bakspiller

Kort om:

Tonje var en av våre to spillere som gjorde det bra med beachlandslaget i sommer, og gjorde en meget solid jobb i sanden. Med hennes knallharde skudd og pågangsmot håper vi alle at denne suksessen videreføres i Kongsberghallen denne sesongen.

  

21 Linn Kristin Tandberg : Bakspiller

Kort om:

Linn pendler fra Mjøndalen til Kongsberg for å være en viktig bidragsyter på laget - med dine knallharde satsninger og vilje på treninger. Ved siden av håndballen har Linn blitt student i Drammen. Vi håper alle at hennes gode utvikling skal fortsette kommende sesong.

  

22 Charlotte Bøhn Hansen : Bakspiller

 

Kort om:

Charlotte er ei blid og positiv jente som studerer idrettsfag i Notodden. Hennes gode utvikling og vilje til å spille håndball gjennomsyrer hverdagen hennes. Med daglige kjøreturer fra Notodden til Kongsberg for å kjempe om en plass på laget viser dette tydelig. Charlotte går nå inn i sin tredje sesong i blå drakt, og alle setter stor pris på hun fortsatt vil være en del av Skrim Kongsberg.29 Elin Kåsa : Målvakt

Kort om:

Elin er en av lagets bautaer og er en viktig brikke i laget med sin lange håndballerfaring. Hun er en del av målvaktsteamet på tre, og kommer i årets sesong til å bidra med det hun kan både på og utenfor banen. Elin er en av de voksne på laget, og bærer rollen sin med glans.

  

Henrik Wilhelmsen : Trener

 
 

Petter Kjærnes : Sportslig leder

 
 

Frederic Solberg : Fysisk trener

 
 
 

Gunnar Skullestad : Oppmann

 
 

Erling Korvald : Lagleder