Til alle håndballvenner!

Noen ord fra leder i Skrim Håndball, Jan Eng, før sesongen braker løs!

Hei alle håndballvenner.

 

Ja, nå braker det snart løs med kamper for alle lag i vår lille storstue, Skrimhallen. Her er det gode muligheter til å få med seg mange fine håndballopplevelser i tiden fremover, i et trivelig miljø.

 

Vi setter stor pris på alle som kommer til Skrimhallen, for å se på og støtte opp om Skrim håndball, et sted hvor alle skal trives. Det er stor rekruttering ned til de aller yngste og det skyldes nok mye at vi har et Damelag som virkelig begynner å markere seg i Norsk Håndball.

 

Vi har en langtidsplan over 5 år, som forhåpentligvis skal munne ut i Eliteseriespill om et par sesonger.


Det er et stort mål for en klubb i Kongsberg, men det er absolutt innen rekkevidde.


Oppslutningen av spillere med lang erfaring, som har dratt lasset i mange sesonger med oppturer og nedturer, kombinert med unge fremadstormende spillere krydret med spillere som kommer til Skrim, håper vi vil gi oss resultater.

 

Skrim er en av Region Sør`s største klubber og nettopp det gjør at vi vil få god rekruttering i årene fremover, i egen klubb. Selvfølgelig samarbeider vi med de nærmeste klubbene i Region og det tror vi er nødvendig for å nå et så ambisiøst mål vi har satt oss.

 

Samtidig vil vi også å takke alle sponsore/støttespillere som har tro på oss og har vært med på å bidra til at vi er der vi er i dag. Vi har det beste damelaget i Buskerud i år og vi har en glimrende mulighet til og fortsatt være det i tiden fremover.

 

Ønsker alle spillere og våre gode trenere, samt alle foreldre som stiller opp, en skikkelig god håndballsesong.

 

Sportslig Hilsen
Jan A Eng
Leder Skrim Håndball Kongsberg