Morsom seriestart for 1. divisjonslaget!

Det ble en morsom seriestart for Skrim med sifferene 36-21!Jeg tror de fleste på tribunen synes det var morsomt i Skrimhallen i seriepremieren mot Bækkelaget. Jeg er sikker på at Skrimjentene synes det var morsomt! Det er faktisk morsomt når vi spiller vårt spill, er trygge på spillet og hverandre, og ser at det vi trener på lykkes i kamp. Vi trenere er fornøyd med å se at til tross for litt premierenerver presterer vi godt i alle spillets faser, fra alle spilleposisjoner, og ikke minst holder vi distansen ut.
 
Etter en relativt jevn 10-minutters periode i åpningen av kampen, rullet vi sakte men sikkert i fra utover i omgangen. En ball i ansiktet på Elin bakerst i mål var hennes signal til å "stenge" bakover. Komfortable 17-12 til pause økte jevnt og trutt utover i 2. omgang. Bækkelaget fikk ikke lov til å spille god håndball i Skrimhallen, og ble effektivt straffet med kontringsmål i mot når de måtte ty til avslutninger på kanskje litt for dårlige sjanser. 36 mål fremover og kun 21 baklengs er både morsomt og solid!
 
Hele laget skal ha honnør for vel gjennomført kamp. Kine ble helt fortjent utropt til dagens spiller, og vi har også lyst til å gi et ekstra klapp på skulderen til Marianne og Elin. Ingen kø... med Skrimmera!
 
Petter og Roar

 

 

Les mer i Laagendalsposten >>

 

Se bilder fra kampen >>