Gratulerer til Spar-jentene!

Skrims 18-årslag kvalifiserte seg i helgen for landsserien i håndball. 


Noen ord fra treneren.Noen ord fra treneren:

 

Samarbeid!


Sammen er vi sterke! Sammen er vi gode! Sammen blir vi enda bedre!


Fantastisk morsomt å få lov å dele gleden over å kvalifisere oss inn i Spar-serien med så mange! Først og fremst alle jentene som er med på satsingen, alle trenerene og lagene vi koordinerer dette sammen med, Konnerud, Hokksund og Skrim sine styrer og ikke minst alle de foreldre og andre som bidrar til at jentene får en interessant og minnerik sesong med mange Spar-kamper rundt om i Norge.


Til tross for at vi ikke har hatt altfor mange fellestreninger så langt er jeg imponert over at spillet vårt fungerer kollektivt bra allerede nå. Det er i første rekke takk til Øystein i Konnerud og Thorbjørn i Hokksund for at de har "adoptert" noen av våre spillesystemer som gjør at vi har noen felles avtaler i kampsituasjoner. I tillegg har vi ikke minst en gjeng med gode, ambisiøse håndballspillere som både har gode individuelle ferdigheter og lyst til å prestere sammen i et lag. Synes det er hyggelig å høre fra andre, både trenere, publikum og dommere, at vi har så mange spennende spillertyper og matchvinnere på dette Spar-laget. Blir både litt stolt og litt ydmyk.


Resultatene og spillet i denne siste kvalifiseringen viser at vi absolutt hører hjemme blant de 16 beste 18-årslagene i Norge. Imponerende moral i kampen mot Sarpsborg. Etter å ha ligget under med 5 mål 10-12 minutter før slutt til nesten å ta begge poengene er kjempebra. Sarpsborg synes jeg var et godt håndballag! Kampen mot Sola ble resultatmessig hyggelig, og det beste med både denne og søndagens kamp mot Ålgård var evnen til hele tiden å "male" på med vårt eget spill. Aldri tvile, men jobbe jevnt og hardt hele tiden. Styrken vår ligger kanskje i akkurat dette - evnen til å jobbe, og at vi har mer enn dobbel dekning på alle spilleplasser.


Jeg er stolt og veldig fornøyd med helgens innsats, men vet at med flere gode samtreninger blir dette laget enda bedre! Gleder meg til Spar-serien starter i november!
 
Roar 

 

 

Se resultatene fra helgen >> 

 

Les mer her >>