Utfordrende tur til vestlandet

Vi tar utfordringene på strak arm!...eller hva, Rine? Rine er nygipset etter et brudd i hånda i kampen mot Rælingen, og det gjør kanskje utfordringene noe større? Eller kan dette resultere i at andre spillere i enda sterkere grad trer fram i spillet? Jeg tror mest på det siste.

 

Uansett er nok Sola storfavoritter i 1.divisjonsoppgjøret på lørdag. Sola har ambisjoner om opprykk til eliteserien, og er så langt ubeseiret i serien. Men så var det dette med utfordringer og forventinger da! Om Skrim-jentene tar utfordringen som ligger i denne kampen, gir "bånn spiker" i alle dueller, retter nakken og løfter haka, så kan lørdagen bli riktig morsom.

 

Søndagens kamp mot Bjørnar ser i utgangspunktet ikke ut som noe enklere oppgjør. Bjørnar har kommet godt i gang i serien så langt og ligger på 2.plass. Dobbeltkamper er alltid utfordrende og setter krav til spillere og trenere med raske omstillinger. Om vi har med oss en god følelse fra lørdagen i Stavanger skal vi selvfølgelig flyte videre på denne i Bergen på søndag. Men om vi ikke har lykkes som vi ønsker på lørdag, er det i alle fall et revansjesugent lag fra Kongsberg som møter Bjørnar på søndag.