Tap og seier på Vestlandsturen!

Det ble tap mot Sola på lørdag og seier mot Bjørnar på søndag!  



Det var med litt spenning og usikkerhet vi reiste til dobbeltkamp mot Sola og Bjørnar i helga. Usikkerhet fordi vi har måttet stokke om litt med spillere og plasser i forhold til skader og tjafs.

 

Sola på lørdag ble for sterke, og hjemmelaget vant fortjent 28-24. Til tross for tapet var spillet til Skrimmerne oppløftende og til tider en positiv opplevelse. Sola hadde nok ønske om å "sage" oss av både titt og ofte, men godt og oppofrende spill holdt inn til det media kaller "et hederlig resultat". Mange gode prestasjoner med litt ekstra pluss til Mari, Rita, Elin og Kirsten.

 

 Søndagens kamp mot Bjørnar ble et jevnt oppgjør. Etter 14-14 til pause kom gruvearbeider-tøffheten enda tydligere fram i 2. omgang. Om vi ikke akkurat styrte det inn til seier, så følte vi oss rimelig sikker på 2 poeng utover i omgangen. Med hjertet utenpå drakta, jobbe til vi stuper og litt klare håndballhoder er vi vriene å slå. Fortjent seier over Bjørnar. Takk til Karoline som sto en fantastisk kamp i mål. Et godt klapp på skulderen fortjener også Kirsten, Cathrine og Marianne.

 

Se artikler i Laagendalsposten:

 

Mot Sola >>

 

Mot Bjørnar >>