Vi er i gang i Sparserien!Skrimjentene fikk erfare hva det vil si å spille Sparserie, hva det vil si å være blant de 16 beste 18-årslagene i Norge, og hva det betyr i forhold til kravet om innsats, fokus, kvalitet og skulder-ved-skulder holdning.

 

Åpningskampen mot Asker i Haukelandshallen i Bergen inneholdt akkurat dette. En utrolig jevn og morsom kamp med gode prestasjoner fra begge lag. Etter 9-9 ved pause var det fortsatt jevnt med Asker 1 mål foran og 3 minutter igjen. Kanskje vi skulle ha avgjort kampen tidligere, men en god Asker-målvakt stengte mot slutten av kampen. De siste minuttene satset vi alt, og tapte til slutt med 3 mål. Surt, men håper vi lærte litt av dette. Målscorere for Skrim: Henriette B 4, Linn T 3, Cathrine K 2, Kikka 2, Marthe K 2, Tonje K 2, Marthe O 1, Marthe Malene B 1.

Mot Tønsberg Turn i andre kamp på lørdag åpnet vi fantastisk flott og

 

ledet 6-1 etter 6 minutter. Bra forsvar og målvakt som resulterte i mange gode kontringer. Det jevnet seg ut mot pause hvor det sto 16-13 til Skrim. Treneren var litt høyrøstet i pausen, spillerne skjønte tegningen, og en liten nivåheving av spillet gjorde at vi hadde seieren inne med 31-25. Målscorere: Cathrine K 6, Marthe K 4, Linn T 4, Henriette B 4, Tonje K 4, Kikka 3, Lotte W 3, Marthe Malene 2, Emilie H 1.

 

 Mot Årstad på søndag formiddag ble vi kontret i senk. Et godt forsvar og god målvakt hos hjemmelaget Årstad gjorde det vanskelig for Skrimmerne. En av favorittene til topplassering i årets Sparserie spilte god håndball hele helgen, og kronet det hele med 35-18 over jentene fra Kongsberg. Målscorere: Cathrine K 6, Tonje K 4, Lotte W 2, Linn T 2, Kikka 2, Kristin N 1, Marthe BG 1.

 

Det beste med helgen er at vi er i gang, og at vi har en herlig gjeng med jenter som står samlet. En drøy håndfull med foreldre var med på turen til Bergen - kjempepositivt! Om vi har lært noe av denne første runden, at vi fortsatt må stå sammen en for alle og alle for en, at vi må være enda mer kyniske, gjerrige og fokuserte i kampene og at vi setter krav til oss selv - da kan det bli enda morsommere i Trondheim i neste runde i desember.