Skrim rekruttene slo serieleder Ramnes!

Det ble seier 29-25 i hjemmemøtet mot Ramnes onsdag kveld.

Dagen da det meste stemte.

 

Serieleder Ramnes var på besøk onsdag og de fikk smake på Skrimjentenes innsats. Dette var dagen det meste satt, alt fra målvakt, forsvar, kontringer og angrep. Vi greide å oprettholde stor fart i beina og ballen. Som Ulrik Wilbek har sagt, den som løper fortest og kaster fortest vinner kamper og det gjorde vi i dag. Vi vant 29-25. Vi var en periode oppe i 10 mål ledelse, frem til da spilte vi meget bra. Så fikk vi en periode der vi glemte å være tolmodige og det ga Ramnes sjansen til å komme inn i kampen. Jeg sa før kampen at Ramnes er et lag som aldri gir seg og det stemte bra, men etter og ha tatt inn noen mål, så roer vi oss og gjør det enkelt igjen og drar et par til i fra. Mot slutten får Anne og Oda debutere, noe som sikkert var skrekk blandet fryd, men morsomt at dem prøver.

 

Dette var definitivt en lagsseier, men den jobben Marte og Malin gjør i midtforsvaret er meget bra, og da får Beate bakerst slike skudd hun ønsker og da er ikke hun enkel å lage mål på.


Bra jenter, i dag, lørdag, venter nok det beste laget i puljen, Glassverket. Vi får gjøre vårt beste og telle opp til slutt.

 

Mye moro i Skrim om dagen.