Tøffe tak!

 Skrim møter Oppsal søndag kveld!

Oppsal hjemme i Skrimhallen på søndag blir tøft! Tøft fordi Oppsal er et godt håndballag med mange gode spillere. Oslolaget spilte i 1. divisjon også i fjor, rykket egentlig ned, men fikk allikevel beholde plassen når Porsgrunn besluttet å trekke sitt lag i 1. divisjon. Foran denne sesongen har de fornyet både på trener- og spillersiden, noe som så langt ser ut til å være til det bedre. Oppsal har like mange poeng som Skrim, men en kamp mere spillt.
 
På Skrimtreningene begynner vi nå å se antydning til at noen av våre langtidsskadede nærmer seg håndballbanen igjen. Nybakt mor, Renate, er innom og både løper og sykler. Både Camilla Thorsen og Cathrine Bolt er observert med noen susere i nettmaskene (på trening vel og merke), og Rine tar av gipsen i dag etter brudd i hånda. Søstrene Klevstad trener også bra, men uten ball foreløpig. Det gir optimisme, og det gleder oss som trenere å se disse i aktivitet igjen. Til tross for at disse ikke har vært med i det siste har vi karet til oss noen poeng, og det er en styrke vi setter veldig pris på - alle tar ansvar, alle bidrar og alle har lyst!

 

Det blir tøft å ta poeng mot Oppsal på søndag, men jeg tror alle i Skrimdrakt har lyst til å kjempe for disse poengene! Velkommen til kamp på søndag!