En helsvart dag for Skrimdamene!

Det ble en helsvart dag for Skrimdamene i Slagenhallen onsdag kveld. Det ble tap 28-18 for serielederne. Se artikkel på Lp.no her >>Ord fra trenere før kampen

 

I utgangspunktet er det ikke mange revansjeoppgjør vi har etter høstens kamper - og godt er det. Returoppgjøret mot Flint derimot kan i aller høyeste grad kalles et revansjeoppgjør. Flint slo oss 25-16 i Skrimhallen i begynnelsen av oktober, og jeg tror alle Skrimmere synes det var alt, alt for mye. Vi hang ikke med i starten av kampen, og Flint fikk en solid ledelse allerede etter 10 minutter. Denne ledelsen holdt de resten av kampen, og vant fullt fortjent, først og fremst takket være glimrende målvaktsspill.
Jeg tror både den ene og andre av Skrimspillerne ergret seg stort over egne avslutninger, og jeg er sikker på at avslutningene våre på onsdag er av et helt annet kaliber.
 
Flint er ubeseiret så langt i 1. divisjon og har stø kurs mot opprykk og Postenligaen. Flint kommer garantert til å rykke opp, men ikke ubeseiret! Vi gleder oss til å komme til Slagenhallen på onsdag, gleder oss til å møte Flint, og ikke minst gleder vi oss til å vise mer muskler, mer besluttsomhet og mer vinnervilje enn sist vi møttes. Hvor lenge er Flint ubeseiret???