Poeng i helgens Spar-serie!

Det ble poengfangst i helgens Spar-runde med J18, ikke mange, men 2 poeng i kampen mot Follo. Ikke av de beste helgene 18-åringene har levert, men mye bra i noen av kampene. Første kamp lørdag i Lørenskoghallen var mot Flint. Tønsberglaget har ambisjoner om å være med å kjempe langt opp på den øvre halvdelen av tabellen, og har et godt besatt lag hvor Marthe H. Pettersen er den klare eneren. Nevnte Marthe scoret da også 7 av de 9 første målene til Flint, men etter det ble det frimerke på henne. Skrim gjorde en formidabel innsats etter en heller ufokusert åpning på kampen. Vi hentet inn til 2-3 mål bak, men kom aldri nærmere, og Flint vant til slutt 24-21. Pluss til Karo og Cathrine i denne kampen. Målscorere; Cathrine 5, Marte K 3, Henriette 2, Hege P 2, Marthe BG 2, Linn 2, Lotte 2, Marthe Malene 2, Kikka 1.
 
Neste kamp på lørdag var mot Follo HK, og  jentene var seierssugne og kamplystne fra første sekund. Follo var imidlertid med på notene, ga ingenting gratis og kjempet seg til uavgjort 9-9 til pause. Etter pausen var det imidlertid liten tvil. Litt mer kriging i forsvar, litt mer kollektiv bearbeiding, og litt mer trussel bak fra banen så var det gjort. Seier 23-18. Bra skyting av Linn, Lotte og Henriette, og bra bakerst i mål av Karo igjen. Målscorere; Henriette 7, Lotte 6, Linn 4, Hege P 3, Julie 1, Kikka 1, Marthe Malene 1.
 
Søndagens kamp mot arrangørlaget Fjellhammer tror jeg mange av jentene har lyst til at vi glemmer. Lite eller ingenting av det vi på forhånd ble enige om fungerte, og det virket som om de fleste spillerne ikke hadde lyst eller ork til å gi litt innsats. Fjellhammer fikk en enkel oppgave og ledet hele 15-4 til pause. Kombinasjonen av litt mer "trøkk" fra Skrimmerne og litt slappere fra Fjellhammer gjorde at 2. omgang ble levelig rent resultatmessig. Fjellhammer vant helt fortjent 31-15. Dette var ikke bra, jenter! Pluss til Henriette og til Linn for bra skudd i 2.omgang. Målscorere; Henriette 6, Linn 6, Marthe Malene 2, Kikka 1.