Dobbeltkamp i Bergen!

Årstad på lørdag og Fyllingen på søndag er ingen lett helg for noen lag - heller ikke for Skrim!Den største fordelen er at disse kampene kommer etter en, for oss, heller svak forestilling mot Oppsal i forrige uke. Det har vært merkbart større trykk og mer intensitet på treningene denne uka enn på lenge. Vi i trenerteamet har en klar oppfatning av at det er en relativt revansjesugent lag som sendes på flyet lørdag formiddag.
 
Årstad har vi ikke møtt så langt i sesongen. Serieoppsettet har nok ikke vært optimalt, enten man ser det fra vår side, publikums side eller fra våre divisjonskollegaers side. Uansett er vi klare til å besøke Årstad i Bergen. Årstad har like mange poeng som Skrim med 2 kamper flere spillt, og er kanskje strået bedre på hjemmebane enn bortebane. Årstad har et av Norges beste 18-årslag, og mange av disse spillerne er med å dominerer på 1.divisjonslaget. I tillegg har de, som oss, noen mer rutinerte spillere som er med på å balansere dette Bergenslaget til å fremstå som et meget godt håndballag.
 
Til tross for at søndagens motstander, Fyllingen, ligger nest nederst på tabellen, er det ingen lett motstander. Akkurat dette kan Sola skrive under på som "kun" fikk uavgjort mot Fyllingen når de gjestet laget før jul. Fyllingen presterer antakeligvis også best på hjemmebane, og vi må virkelig ha fokus for å få med oss poeng i denne kampen.
 
Vi stiller antakeligvis med det samme mannskapet som møtte Oppsal for litt over en uke siden, det vil si med full bøtteballett og revansjesug som pipler over. Dobbelkamp i Bergen er noe mange lag gruer seg til. Ikke Skrimmerne! Vi gleder oss til å komme til Bergen, trå til, å gjøre det vi liker aller best - spille håndball!