Morsomt mot Bjørnar!

Det ble seier 31-26 i gårsdagens kamp hjemme mot Bjørnar!

Bilder fra kampen ligger under bildegalleriet!Serieoppgjøret hjemme mot Bjørnar startet ikke så morsomt for vår del. Et voldsomt tempo fra start med totalt 6 angrep i løpet av et drøyt minutt og 0-1 i sekken sier det meste om fart og feil. Bjørnar var klart best i starten av kampen og ledet med både 5 og 6 mål etter drøye 10 spillte minutter. Resten av denne omgangen var det nesten enveiskjøring fra Skrim sin side. Karoline stengte nesten buret bakover, og fremover gikk det meste stang inn. Pauseresultat 16-12. Morsom avslutning på omgangen!

 

De siste 30 minuttene ble mer jevnspillt, men Bjørnar kom aldri så nære i målprotokollen at det var noe tvil hvor seieren ville havne. Til tross for noen tekniske feil og litt flere skuddbom, noen litt uforståelige dommeravgjørelser, ble det en helt fortjent og morsom seier over Bjørnar.

 

Karoline ble kåret til banens beste, og det var jaggu fortjent. Godt å se Rine i bedre slag enn på lenge, og Kirsten og Ida var hele tiden hissige på mål. Gøy å se Skrimjentene fighte seg til en god seier over Bjørnar!

 

 

Artikkel fra kampen på Lp.no >>