Solid overkjøring mot Toten.

Det ble storseier for Skrimjentene på søndag, med 28-12 seier over Toten.  Det ble aldri spennende i hjemmeoppgjøret mot Toten. Til det var Skrimmerne minst et hakk bedre fokusert, generelt litt flere hoggtenner ute, og ikke minst noen flere håndballspillere. Toten virket litt resignert, og bortsett fra de første 10 minuttene ble de stangende mot forsvarsmuren til Skrim uten å få så mange hull i denne.
 
La det være sagt med en gang - Toten er et bedre lag enn tabellsituasjonen tilsier. Om man tillater seg å slippe seg litt ned på intensitet, er de der med en gang. Derfor skal Kongsbergjentene ha skryt for at de nesten hele kampen gjennom var fokusert og på "høgget". Bare en god Toten-målvakt hindret at det ble enda styggere siffer enn det ble. Forsvarsjobben vi gjorde var preget av vilje og kløkt, og bakerst sto bursdagsbarnet Karoline en god kamp. Godt forsvar skaper mange kontringsmuligheter, og det ble det også her. Etter trenernes mening burde uttellingen vært noe høyere, men de er meget godt fornøyd med kun 12 innslupne mål.
 
Det virker som Skrim har tatt et lite steg opp og fram igjen, og lagets styrke er at det alltid er mange som presterer godt samtidig. Karo er nevnt med gode målvaktsprestasjoner, Mari fikk mange kontringsmuligheter og mange mål, Kirsten satset og ofret alt fra bakspillerposisjon, Marthe får godkjent og...  Med 28-12 ble det en solid overkjøring og en morsom kveld for Skrimmerne!

 

Artikkel i Lp.no >>