Tøft mot Rælingen, men de tøffeste vant!

I onsdagens kamp borte mot Rælingen ble resultatet 24-21 i gjestenes favør.Det ble som ventet tøft og jevnt i onsdagens bortemøte mot Rælingen. Vi visste det vill bli tøft, at det kunne komme til å bli jevnt og at Rælingen ville spille med livet som innsats. Godt er det derfor at vi nok en gang viser oss som tøffe når vi må, og at vi er kalde nok i hodet, og at vi til syvende og sist er en herlig gjeng med håndballkastere som aldri gir seg.
 
Skrim var ute etter revansje etter etmålstap i hjemmeoppgjøret i Skrimhallen i høst, og åpnet med 2-0 ledelse etter kort tid. Rælingen kom raskt til hektene og var med både i målprotokollen, taklinger og skudd resten av omgangen. De skal ha honør for aldri å gi seg. Utover i 2. omgang klarer vi å øke tempoet en smule, og øker ledelsen til 5-6 mål, før Rælingen er der igjen. Vi føler vel aldri at seieren er truet, men synes samtidig at Rælingen er ubehagelig nære med 2-3 mål bak hele tiden. En Rælingen-utvisning noen minutter før slutt  gjorde det imidlertid umulig for hjemmelaget å rane til seg noen poeng.
 
I en litt "hakkete" kamp med mange litt merkelig ting fra både spillere og dommere, og spillet som ble prestert var ikke det beste vi har prestert denne sesongen. Det som imidlertid gledet var innsatsen, viljen til å kjempe og ikke minst 2 nye poeng etter seier 24-21. Angrepsmessig var det ikke så mye å skryte av, kanskje bortsett fra mye bra spill med linje og sikker straffeskyting av Cathrine. Bakover var alle jentene på hugget med Rine og Rita i spissen. Vi tar en velfortjent frihelg før vi gjør klar til dobbeltkamp første helgen i påsken.

 

 

Nye bilder lagt ut på bildegalleri!

 

 

Artikkel fra laagendalsposten.no >>