Kamp i Skrimhallen både lørdag og søndag!

Denne helgen er det dobbelkamp i Skrimhallen hvor Fyllingen gjester Skrim på lørdag og Årstad kommer på søndag.

To Bergenslag som vi gjestet i midten av februar. Den gang ble det seier over Fyllingen og tap mot Årstad.
 
Lørdagens kamp mot Fyllingen kan synes enkel om man kun ser på tabellsituasjonen. Fyllingen er fortapt og rykker ned i 2. divisjon. Det kan bety et Fyllingenlag som allerede har gitt seg - eller det kan bety et lag som spiller helt uten press og som virkelig kan spille god håndball. Riktignok vant vi med 5 mål mot Fyllingen for noen uker siden, men enkelt tror jeg det ikke kommer til å bli uansett.
 
Søndagens motstander, Årstad, er av et helt annet kaliber. Et velspillende håndballag med mange unge, gode spillere som presterer godt. Årstad har fremdeles muligheter på kval-plassen, men er avhengig av seier i Skrimhallen. I Bergen for noen uker siden lykkes vel Årstad med det meste i kampen mot Skrim, og vant til slutt 33-25.
 
Skrimlaget denne helgen er selvfølgelig ikke helt ship-shape. Ryggen til både Cathrine og Rine krangler litt, et vondt lår hos Karoline, og Mette har startet en lang påskeferie. Gledelig er det at Janne er på plass igjen, og hos resten av gjengen rapporteres det at hoggtennene har grodd enda litt lenger ut siden sist.