Et tap en seier i avslutningshelgen.

Skrimmerne avsluttet årets 1. divisjonssesong med bortekamp mot Fredrikstad på lørdag og hjemmekamp mot Rygge på søndag. Fasiten ble tap mot Fredrikstad og seier mot Rygge, noe som resulterte i en meget hyggelig 4. plass etter endt sesong. Lørdagens kamp mot Fredrikstad var avgjørende for om det ble Skrim eller Fredrikstad som tok 3. plassen i serien, og dermed klare for å spille kvalifiseringskamper for opprykk til eliteserien. La det være sagt med en gang – Fredrikstad fortjente å vinne denne kampen på bakgrunn av spillet de vartet opp med, og ikke minst de hodene spillerne fra plankebyen hadde med seg ute på banen. Hjemmelaget ville mest, var kaldest i hodet, og de hadde Hanne Frandsen i mål. Vi har vel sjelden sett et Skrim-lag føle seg så utilpass og ubesluttsomt som i første omgangen i Fredrikstad. Etter 15 minutters spill ledet Fredrikstad 5-0!!! Vi presterte bra bakover, men det motsatte fremover. Det bedret seg litt de siste 30 minuttene, og kunne (sett med positive Skrim-øyne) kommet oss inn i kampen etter snaue 20 minutters spill, men så var det hun Hanne Frandsen da! Fredrikstad vant fortjent 26-21. Marthe Kristin ble kåret til Skrim sin beste spiller, og det støtter vi fullt ut. I tillegg var Elin god+ bakerst i målet.

 

I søndagens kamp mot Rygge var det en glad-gjeng som spillte glad-håndball de første 30 minuttene. Smil og latter, gode prestasjoner og ledelse 20-12 til pause. Faren med å spille godt og ha en relativt komfortabel ledelse før pausen er at hodet ikke er helt på ”G” når 2. omgang skal i gang. Vi inviterte Rygge inn i kampen, og selv om Rygge nærmet seg i målprotokollen, var det aldri fare for at det ikke skulle bli hjemmeseier. Seier 34-31 i sesongens siste seriekamp. For andre dag på rad fikk Marthe Kristin pris for beste spiller. Gratulerer! I tillegg var Marianne bra til å putte ballen i mål.


Som nyopprykket i 1.divisjon hadde vi en intern målsetting om å bli blant de 7 beste. Det klarte vi med glans! Vi fikk en fantastisk flott 4. plass, og har på mange måter overprestert. Trenerteamet er stolte over å få være med denne fantastiske gjengen. Takk skal dere ha, jenter!

 

 

 

 

Artikkel fra bortekampen mot Fredrikstad >>

 

Artikkel fra hjemmekampen mot Rygge >>