Variasjon i treningen!

Skrim-jentene nærmer seg en etterlengtet fellesferie – en fellesferie hvor egentreningen skal ivareta det grunnlaget vi har lagt siden vi startet opp i mai. Mye fysisk trening i perioden mai og juni, men mye variasjon og nye utfordringer for jentene. For å bedre utholdenheten, legge et godt grunnlag har jentene løpt mye. Mesteparten av løpstreningen har vi lagt ute med ulike intervaller i kombinasjon med langkjøring. I tillegg har vi testet litt på syrenivået og viljen gjennom 3,2 km testløp i Funkelia. Beklager vår ”hvite” løgn at dere bare skulle løpe èn gang når det ble to ganger for å teste tempoet! Den ultimate syre- og viljetesten var nok allikevel ”Funkelia opp” i midten av juni. Start ved heishuset med 30 sekunders startintervall, opp heistraseen helt til toppen hvor jentene ble klokket inn på imponerende tider. Karoline og Monica brukte ca 18 minutter på distansen helt til toppen. Imponerende!


Styrkemessig har vi rigget i stand et eget lite styrkerom i Skrimhallen. Trangt og tett med dårlig luft, men fy flate hvor det gjør nytten. Sammen med egentreningen på Sense danner dette grunnlaget for økt styrke. I tillegg har jentene fått spsialtrening i bryting med tvillingbrødrene Thomas og Anders Rønningen. Til sammen 3 kvelder har brødrene kjørt jentene i basistrening for brytere med utholdenhet, styrke, kast, grep og ruller. Vi skal nok ikke se bort i fra at noen av jentene tar en mare og fallseier i en av seriekampene kommende sesong!


Håndballmessig har vi trent mye basis og sørget for at både Henriette og Ingvild er klare for mesterskap med flagget på brystet nå i juli. 3 uker fellesferie før vi klargjør laget fram mot seriestart 4. September.

 

God sommer!

 

Noen bilder fra den siste brytetreningen: