Treningsleir og Robinsonekspedisjon avd. Kongsberg.

Skrimjentene har gjennomført en knalltøff uke, først med treningsleir på Tjøme og Nøtterøy for så å avslutte med en 24-timers Robinsonekspedisjon avd. Kongsberg.Med to økter pr. dag fra mandag til fredag ble det mye håndball og trening den første uken i august for Kongsbergjentene. Selvfølgelig med mye variasjon, men hovedfokus denne uka var å sette sammen og videreutvikle det kollektive spillet. Onsdag matchet vi mot det nyopprykkede eliteserielaget Flint, og vi fikk stryk rent resultatmessig. Flint kontret oss bokstavelig i senk, og det var noen tunge Skrim-ben som løp retur etter retur.


Jentene var heldige som kunne bo på hyttene til familien til Mari på Tjøme. Tror folket både på Mari-hytta og Rine-hytta koste seg, og ikke minst hadde mye moro.


Fredag etter treningen var det klart for Robinsonekspedisjonen avd. Kongsberg 2010. Med to fantastisk motiverte og litt spente lag Sør og lag Nord gikk de løs på den fysisk tøffe og sosiale lagbyggingen. I løpet av de neste 24-timer frem til ca kl 1200 på lørdag gjennomførte lagene nesten 40 ulike konkurranser!!! Fra vi startet med fotballkamp og basketstraffer i Wilhelmsenhallen og til vi avsluttet med tautrekkingskonkurranse i sanda på utsiden av Skrimhallen ble jentene utfordret i styrke, utholdenhet, spenst, koordinasjon, kløkt, dristighet, allsidighet, problemløsning, taktisk disponering og ikke minst evnen til å kunne dra i samme retning. For å nevnte noen høydepunkter; Krabbefiske og krabberace i Langviken på Tjøme, utrolig grensesprenging i Høyt og Lavt Klatrepark i Svarstad, dansk kommunikasjon på høyt nivå i de blinde og døves trillebårrace, bade-vekslinger i kano-stafetten på Lågen, knappetelt-ekspertene, gullhenting med vannballonger midt på natta, knivkasterteknikk som verden ikke har sett maken til, militær hinderløype, straffekonken i fotball med feberredninger i blinde, gleden over å vinne godteri-posen til frokost, løpesettet til enkelte i klukk- og mø-stafetten, og ikke minst viljen og innsatsen som ble lagt til grunn i den avgjørende tautrekkingskonkurransen etter 24 timer i aktivitet. Fantastisk innsats av samtlige, og en stor gratulasjon til lag Sør som vant årets ekspedisjon.

 

Bilder fra uken ligger under bildegalleri. Flere kommer!