Fortsatt litt å jobbe med!

Når vi får spørsmål etter en treningsturnering med fire fulle kamper hvordan vi ligger an i Skrim svarer vi; ” Vi har fortsatt litt å jobbe med.” Glassverket inviterte til treningsturnering med 5 lag fra 1. Divisjon lørdag og søndag 14.- 15. August. Skrim åpnet mot Gjerpen, og det var vel heller en trang åpning. Litt tunge etter mye trening den siste perioden i kombinasjon med lite match-trening gjorde at kampen fra vår side ble rotete og ikke så mye å bli klok på. Pauseresultat 10-15. Det positive var viljen til ikke å ville tape, men å bruke litt krefter i forsvar på å hente opp en Gjerpen-ledelse slik at sluttresultatet ble uavgjort 26-26. Målscorere: Rine 6, Janne 5, Tonje 3, Sine 3, Runa 2, Mari 2, Cathrine 2, Silje 1, Monica 1, Marthe 1.


I den neste kampen på lørdag overrasket nyopprykkede Utleira med offensive takter, både rent spillemessig og ikke minst holdningsmessig. De ville mye, og det var mye fin håndball fra Trønderene - mer enn nok til å tukte våre jenter fra Kongsberg. Det var tydeligvis slutt på ”sprint”-kreftene, for alt gikk litt for sakte i denne kampen. 13-18 til pause ble til en fortjent seier til Utleira med sluttresultat 27-32. Målscorere: Runa 6, Cathrine 5, Tonje 4, Monica 3, Marthe 3, Mari 2, Sine 2, Linn 1, Silje 1.


I søndagens første kamp møtte Skrimmerne Rygge, og turboen var tydeligvis blitt ladet opp i løpet av natta. Ledelse 4-0 før det var gått 3 minutter, og det fortsatte i nesten hele 1. Omgang. En bra omgang, spesielt fremover, og ledelse 21-12 til pause. Etter en slik start blir det ofte en litt mer jevn 2. omgang. Rygge kom mer til sin rett med sitt spill, vi var nok rimelig fornøyd, og omgangen ble heller fattig på gode prestasjoner. Sluttresultat 34-24. Målscorere: Cathrine 6, Rine 5, Marthe 4, Sine 3, Mari 3, Tonje 3, Runa 2, Janne 2, Renate 2, Monica 1, Mette 1, Malin 1, Hege P 1.


Siste kampen mot arrangørene fra Glassverket ble på mange måter en jevn affære, men Glassverket var hele tiden et lite hakk bedre enn Skrim. I en 10-minutters periode midt i 1. Omgang spilte Glassverket spesielt godt og lykkes med det meste, mens Skrim-jentene var akkurat det motsatte. Denne perioden vant Glassverket med hele 8-0. Ved pause ledet Glassverket 17-14. De siste 30 minuttene var ”seige” fra vår side, og vi kunne bare gratulere Glassverket med seier 31-25. Målscorere: Janne 6, Marthe 4, Rine 3, Mari 3, Runa 3, Cathrine 2, Mette 2, Monica 1, Tonje 1.


Vi er godt fornøyd med å spille 4 treningskamper denne helga, men er enige om at vi fortsatt har litt å jobbe med fram mot seriestart. Bra å registrere at Sine, Runa og Monica blomstrer i Skrim-drakta, at Janne og Tonje er på god vei til å prestere på høyt nivå igjen, og ikke minst at vi har mange som både kan- og ønsker å lage mål.