God match, jenter!

Det er vel ikke ofte vi kan være fornøyd med 19-måls tap, men når laget heter Larvik er det ikke så galt! At vi ledet kampen de første 10-12 minuttene satte i alle fall fart i publikum, og smilet satt løst på Skrim-benken! Kari Mette Johansen, Tine R. Kristiansen, Gro Hammerseng, Karoline Dyhre Breivang, Linn J. Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth og Lene Rantala måtte bruke hele 12 minutter før de tok ledelsen mot Skrim I Kongsberghallen. Henriette hamret inn mål i denne perioden, både på gjennombrudd og fra distanse. Utover i omgangen ble imidlertid forskjellen mellom et av verdens beste klubblag og Skrim større og større. Noen dårlige avslutninger og tekniske feil resulterte i kjappe kontringsmål for Larvik-jentene.


Etter Larvik-ledelse 22-12 til pause var det en svak 10-minutters periode for de blå fra Kongsberg i starten av 2. omgang, før de igjen tro til med stor tro på eget spill. Det var vel aldri i tvil at Larvik var det beste laget denne kvelden, men prestasjonene, innstillingen og periodevis godt håndballspill fra Skrim var morsomt og oppløftende å se.


Henriette viste at hun holder et meget høyt nivå, og mot Larvik fremsto også Rine som den krigeren og hærføreren vi vet hun er. Sine og Marthe Kristin gjorde sine saker bra både forover og bakover, og både Cathrine og Karoline kan smile fornøyd etter denne kampen. Dette lover godt for de neste kampene i 1. divisjon!

 

 

Les artikkel fra Laagendalsposten.no >>

 

 

 

Noen bilder fra kampen, tatt av Ole John Hostvedt/Lp: