Seier over Runar for rekruttene.

Sesongens andre seriekamp for rekruttlaget endte med seier over Runar. Etter en litt tam 1. omgang fra vår side, tok jentene ansvar og viste hvem som var best i 2.omgang.

Etter en klar dominans de første minuttene av kampen hvor spesielt Henriette dundret inn mål fra distanse, kom et ungt og meget velspillende Runar-lag mer til hektene. Runar, anført av talentfulle Camilla Bach på bakspillerplass og unge Sando på linja, skapte hodebry for Skrim-forsvaret og kunne fortjent gå til ledelse med 16-14.

 

I pausen bestemte imidlertid Skrim-jentene seg for å vise at det er forskjell på talentfulle unge spillere fra Hvalfangerbyen og gode, tøffe håndballspillere fra Sølvbyen. Utover i omgangen lekte til tider Skrim seg med Runar-laget, og bare en god Runar-målvakt hindret et stygt tap. Janne Klevstad, Henriette Bakkerud og Monica Larsen beviste at de er 1.divisjonsspillere, og dominerte akkurat det de skulle. I tillegg er alltid Linn Tandberg målfarlig. Bra moral og evne til å ville ta ansvar hos den gjengen som møtte Runar førte til grei seier 35-29.