Seier over Glassverket!

Seier er seier, men noen seiere smaker bedre enn andre. Seieren borte mot Glassverket smakte ekstra godt for sultne Skrim-spillere, ikke bare fordi det var lokaloppgjør mot Glassverket, men måten seieren kom på!Uten Janne og Camilla spilleklare var nok noen og enhver spente hvordan vi skulle kunne hamle opp mot Glassverket som hadde imponert så langt i serien. Bedre ble det ikke da Rine, helt uforståelig, fikk rødt kort og marsjordre midtveis i 1. omgang. Men før Rine ble sendt i garderoben hadde hun ildnet opp en helt herlig gjeng som tro til i forsvar og som var smarte i det kollektive angrepsspillet. Spesielt var Henriette prikkskytter i denne omgangen som vi vant 15-11.


Den siste omgangen hadde absolutt nerve, men spennende var det egentlig aldri. Til det var jentene fra Kongsberg for ”sjefete” til at et merkelig tannløst Glassverket-lag  kunne lage det spennende i målprotokollen. Forsvaret, med spesielt Sine og Marthe Kristin i midten, og Karoline godt tilbake etter sykdom, stoppet det meste av det som kom. I tillegg herjet vi i angrep fra alle spilleplasser, og bare litt slapphet (eller var det seiersglede)  fra oss mot slutten av kampen gjorde at Glassverket ”slapp” med bare 5 mål baklengs.


Henriette og Karoline var kanskje de store profilene i denne kampen, men dette var en typisk lagseier. Uansett hvem vi puttet inn på banen så bidro alle til at vi maskinmessig vant dette lokaloppgjøret. Litt klokere, litt kaldere, litt mer rutinert og litt bedre håndballspillere var det som vant denne kampen! Herlig seier!!!

 

 

Artikkel fra Lp.no >>

 

Artikkel fra dt.no >>