Fem dager, tre kamper, seks poeng!

I løpet av de siste fem dagene, fra onsdag til søndag, har rekruttlaget spilt hele 3 seriekamper. Travle dager med mye godt angrepsspill, mange mål, gode enkeltprestasjoner og ikke minst 3 seiere og 6 poeng!Onsdag møtte vi Skarphedin fra Bø i Telemark hjemme i Skrimhallen, og allerede fra starten av kampen viste de blå fra Kongsberg at de hadde lyst til å vinne dette oppgjøret. Bøværingene holdt riktignok følge en del av omgangen, men med en opplagt og hardtskytende Henriette i slag, og en alltid kontringsvillig Malin gikk Skrim til ledelse med 18-13. Utover i 2. omgang ble det byttet mye, men alle som kom inn gjorde den jobben de skulle. Positivt å se den gode utviklingen i spillet til Tonje, spesielt i etablert forsvar. Fortjent seier 35-30 over Skarphedin. Scoringer; Malin 10, Henriette 6, Tonje 6, Silje 5, Eva Camilla 3, Linn 2, Thea 1, Tina 1, Ann-Theres 1.


Torsdag reiste Skrim-jentene til Hokksund for å måle krefter med et lag som nok i utgangspunktet var strået vassere enn Skarphedin. Og det stemte! Totalt sett en bedre håndballkamp med mye bra spill, godt forsvar, gode redninger og en herlig innstilling fra Skrim-jentene sin side. Karoline sto en god kamp, og spesielt Malin og Tonje i forsvaret ryddet unna det meste. En nogenlunde jevn 1. omgang med ledelse 13-10 til Kongsberg-gjengen. Det fortsatte jevnt de første 15-20 minuttene av 2. omgangen også, men mot slutten av kampen viser det seg nok at Skrimlaget er litt bredere og bedre besatt enn Hokksund. En sterk 27-21 seier hvor vi kanskje totalt sett var mest fornøyd med det kollektive forsvarsarbeidet. Scoringer; Malin 9, Tonje 7, Linn 4, Ann-Theres 2, Silje 2, Eva Camilla 1, Oda 1.


Søndag med bortekamp mot Nedre Sigdal, og nå skulle det vise seg om kropp og ikke minst hodet var klare for kamp nr 3 på fem dager. Etter noen jevne åpningsminutter slo Skrimmerne seg virkelig løs med gode redninger fra Karoline, kontringer, og ikke minst mange bra kombinasjoner i etablert angrepsspill. Mulig ledelsen 19-14 til pause gjorde sitt til at de blå slappet litt av, for utover i 2. omgang var det Nedre Sigdal som på mange måter ”eide” kampen. Skrim ledet 27-21  etter halvspilt omgang, og bare i løpet av de neste 5 minuttene var Nedre Sigdal bare et mål bak i protokollen. Den gjengen som sto på banen de siste 10 minuttene får mer enn godkjent karakter for innsats, evnen til å holde hodet kaldt og ikke minst at det er mange ”seiersskaller” på dette laget. Om ikke rolig, så i alle fall fortjent hentet vi inn den tredje seieren i løpet av disse dagene. Scoringer; Linn 7, Malin 7, Silje 6, Cathrine 6, Eva Camilla 3, Ann-Theres 2, Hege 1, Ingeborg 1.


Totalt 95 scoringer på 3 kamper, uten at det egentlig er så mye kontringsmål, er fantastisk bra. 26 mål av svensken står det respekt av!