Skrim tapte med ett mål for Njård..

Skrim tapte 23-24 for Njård som topper tabbelen i 1. divisjon.Onsdagen kamp mot Njård utviklet seg om ikke til et drama, men til en intens og spennende kamp helt til siste sekund. En velspillende 1. divisjons kamp var det nok ikke fra noen av lagene, men en tøff kamp mellom to fysisk fightende lag ble det.

 

Vi kom godt fra start og med et aggressivt forsvarsspill satte vi press på Njård-jentene og var i føring store deler av første omgang, men etter en litt dårlig start på 2. omgang, med en del dårlige, taktiske og tekniske vurderinger gjorde at Njård-jentene skaffet seg en ledelse på 4 mål, som vi kjempet resten av kampen for å innhente

 

Sine, Rine, Marte og Henriette gjør en krigersk fight i forsvaret, og vi holder laget, som før kampen hadde et gjennomsnitt på 34 scorede mål, nede på kun 24.

 

De siste sekundene av kampen ble hektiske. Med ett mål under og 10 sekunder igjen erobrer vi ballen, men Njård klarer å få laget et frikast, og en god redning av Njårds keeper, på Henriettes direkte frikast, gjorde at det var den tidligere Skrimspilleren Marianne Nilsen og Njård som til sist kunne strekke armene i været og ta med seg to point hjem.

 

Artikkel i Lp.no