Det handler om fokus!

Skrimjentene var forberedt på et tøft oppgjør mot et godt hjemmelag på søndag – så godt forberedt og så fokusert på å prestere at Utleira knapt nok skjønte hva som skjedde før langt ut i 1. omgang. Utrolig bra kriging i forsvar med Karoline bakerst som plukket ned det meste, raske kontringer, bra ankomstspill og ikke minst et variert og kollektivt etablert angrepsspill. Med ledelse 22-10 til pause er det kanskje noe av det bedre jentene har prestert så langt i år.


Etter en slik maktdemonstrasjon de første 30 minuttene blir det naturlig litt roligere den siste omgangen. Utleira fikk vist litt mer hva som bor i dette unge laget, et lag som sikkert kommer til å ta mange poeng utover i sesongen. Med 33-23 seier over Utleira og Godset-seier på Ullevål ble det en hyggelig hjemtur fra Trondheim.


Rine var sjefsdronning i denne kampen – toppscorer og forsvarssjef. I tillegg dytter Henriette, Marthe og Mari inn noen mål, men det viktigste vi har vist for oss selv de siste kampene er evnen til å få hele laget fokusert inn mot kamp, prestasjoner og viljen til å ville vinne.

 

Artikkel fra Laagendalsposten.no >>