Kvinnelandslaget i beach-håndball

Cathrine Korvald og Tonje Klevstad er tatt ut til dette laget. Vi ønsker dem lykke til på samling!Beach-jentene trekker til varmere strøk i sine forberedeler til neste sesong. Eskil Berg Andreassen som er ansvarlig for Beach-landslaget, Kvinner, har tatt ut troppen som skal ha samling på Lanzarote fra 1. - 8. desember.

 

Cathrine Korvald og Tonje Klevstad er tatt ut til dette laget. Vi ønsker dem lykke til på samling!

 

 

Oppdatering fra Cathrine Korvald på Lanzarote!

 

"Spente reiste vi til Lanzarota onsdag morgen (01.12.2010). etter 5 timer på fly måtte vi mellomlande på Las Palmas, før vi fløy videre til Lanzarote. Her blei vi hentet med buss tog fraktet til hotellet. Seint fremme var det bare å få i seg litt mat, før vi gikk å la oss. Dagene går mest i det samme. vi har to treningsøkter hver dag, en fysisk med løp og styrke (program fra egen klubb) og en beachtrening! Det var mange som ikke hadde spilt beachhåndball før, så noen regler og litt taktikk ble fort gjennomgått. Treningene går meste i å øve på piruetter(dette gir to poeng hvis du scorer) og overtallspill. Spiller to lag gjør vi også endel for å få spillet inn mest mulig. Lørdag og søndag har vi også hatt kamp mot to lokale lag. det var ikke den beste motstanden, så vi vant klart begge kampene! det var moro å også få spille mot noen andre, enn bare internt i laget.
 
Opplegget og stedet vi er på er veldig bra. Det er korte avstander til treningsmuligheter og maten er veldig god. Blir jo også litt soling mellom øktene, selv om det har vært litt overskyet noen dagen er temperaturen rundt 20 grader.
 
turen vendes hjem onsdag 08.12.2010! Det har vært en morsom uke :)"