Grei seier over Bækkelaget!

Det er alltid vanskelig å møte Bækkelaget! Et velspillende håndballag med gode individuelle kvaliteter skaper problemer for de fleste lag i årets 1. divisjon. Det gjelder bare å være litt bedre i det meste, og det var Skrim-jentene på onsdag. Etter ledelse 13-11 til pause endte kampen med en etter hvert komfortabel seier 29-21. Vi følte vi hadde tak på kampen allerede fra start, i alle fall spillemessig. Til tross for denne følelsen hang BSK med til uavgjort 5-5. Med litt terrorisering av sidebackene til Oslolaget fra Henriette, dro vi ørlite grann i fra med ledelse 13-11 til pause. Ingen stor omgang rent spillemessig, men greit!

 

Etter en jevnt start på 2. omgang hvor begge lag kjempet mer enn de spilte glitrende håndball, ble det mer liv i kampen utover i omgangen. Mye frustrasjon blant spillere, trenere og dommere endte med marsjordre for Henriette etter 12 minutter, og jeg er sikker på at både Henriette, trenere og dommere skulle ønske seg situasjonen annerledes – i etterkant! Det tente i alle fall til i Skrimleiren med enda større tempo og tøffhet. Med ”super-reserven” Camilla Thorsen på banen virket det som om spillet ble enda mer lekent og enkelt. Med innspill, oppspill og gjennombrudd herjet hun det siste drøye kvarteret med Bækkelaget, og det var aldri tvil om at det skulle bli en klar hjemmeseier.

 

Marthe Kristin fikk juryens bestemannspris. Mye av æren for at vi kun slapp inn 21 mål var Karo og Elin som begge sto godt i mål. Camilla og Henriette er allerede nevnt, og Rine får som alltid en god klapp på skulderen for god kamp.

 

Nå gleder vi oss til Bergenstur med kamp mot Årstad på lørdag og Bjørnar på søndag!

 

Referat fra Lp.no >>

 

Nye bilder er lagt ut under Bildegalleri!