Skrimjentene på tur!

Skrims håndballdamer startet treningene etter sommeren med treningsleir i Lloret de Mar i Spania - 1 times kjøretur fra Barcelona! En fantastisk tur :) Bilder er lagt ut under bildegalleriet! 

Natt til fredag møtte jentene opp på Knutepunktet I Kongsberg klare for treningsleir I Spania.

 

Litt trøtte og slitne ankom de solfylte Barcelona rundt kl 10 fredag morgen.


Etter ca 1 times buss tur nordover til Lloret de Mar, ventet treningsleirens første styrkeøkt.

 

Dagene ble fult med morgentrening, spising, soling, bading, spising, ettermiddagstrening og igjen mer påfyll av mat.

 

Stort sett alle måltidene ble spist i hotellets spisesal - hvor de hadde en flott buffet. Der var alt hva man kunne ønske seg, pluss litt til.

 

Mye sosialt samvær ble det også tid til. Alt fra kortspilling, turer i byen, til shopping i Barcelona.

 

Mandag var trenerteamet - Bent, Petter & Camilla, snille og ga jentene fri på ettermiddag. Med et stort smil om munnen dro shoppingglade jenter inn til Barcelona. Der ble timene fylt med pengebruk i de mange butikkene I byen, og avsluttet med en bedre tapas-middag.

 

Været og temperaturen var fantastisk hele uka,  og dette utnyttet jentene fult ut. Mellom øktene ble solstrålene slikket av sommerbrune jenter på solsengene ved bassenget på hotellet vårt.

 

Det å trene i varmen kan være en utfordring for nordboere som oss fra Kongsberg. Men det viste seg fort at vi ble godt vant til det, og kroppene våre restituerte fortere i varmen. Dette gjorde at vi fikk mange og gode handball- og fysiske økter gjennom hele uka. I tillegg til bra økter ble jentene bedre kjent med sin nye trener Bent Dahl, som sammen med Petter Kjærnes skal trene laget denne sesongen. Noen nye spillere var også med på årets treningsleir i Lloret de Mar;  Maja Kjær Rønnenkamp Jakobsen, Jeannette Carlsen, Marte Vegsund Landgraff, Cecilie Wergeland Wang, Julia Vangen (Konnerud) og Martine Hansen Sundet (Konnerud). En super mulighet for alle å bli bedre kjent på - både på og utenfor banen.

 

Onsdag kveld var det duket for treningsleirens siste felles middag. En italiensk restaurant ble kveldens valg, hvor alle koste seg med god mat og drikke.

 

Etter nesten en uke i varmere strøk var det på tide å sette snuta hjem igjen til Norge. Natt til torsdag gikk bussen tilbake til Barcelona hvor flyet ventet på oss for hjemreise.

 

Tusen takk for en kjempe flott tur, med stort sosialt – og treningsmessig utbytte.

 

Bilder legges ut på bildegalleriet...