Surt ettmålstap for rekrutlaget!

Det ble et veldig surt ettmålstap 32-31 for rekruttlaget i nedre Sigdal i helgen. Etter skuffendes resultater i helgens sparkvallik var rekruttlaget klare for å gi det de kunne mot Nedre Sigdal. Første målet gikk til et heltent  hjemmelaget som aldri slapp Skrim langt foran dem. Det tok litt tid før spillet satt for skrimjentene og det var flere som kunne merke helgens kamper i beina.  Et par enkle kontringer før pause gjorde at nedre Sigdal kunne gå til pause med ledelsen 18-15.

 

Henriette Bakkerud noterte seg mange fine scoringer i første omgang, noe som resulterte i at Nedre Sigdal tok henne ut av spillet i andre omgang. Dette gjorde skrimjente mer usikre og førte til flere tekniske feil. God hjelp av flere fra førstedivisjonsstallen var gull verdt, samtidig som alle tar initiativ og melder seg på! Men det er ikke nok når laget på andre siden er mer tent og fokusert.

 

Det ble en slitekamp hvor det dessverre ble for mange feil fra vår side. Vi spiller bra fremover, tross mange skuddbom, og dette burde holde til seier. Det er i forsvaret det ryker, og dette må vi jobbe med fremover. Vi pleier å kunne stå imot bedre enn dette, derfor er det surt å tape med et mål, sier Kathrine Korvald.

 

Sigdal utnyttet seg av skrimjentene sine feil og var hakket smartere i sluttminuttene, noe som gjorde at de kunne glede seg over resultatet 32-31.

 

Luker vi bort skuddbom og tekniske feil hadde det holdt til en seier. Vi får ikke nok flyt i angrepsspillet når de har frimerker - som de hadde store deler av 2. omgang. Vi må bare jobbe med forsvaret og være mer konsertrerte sier Henriette Bakkerud som hadde 8 fulltreffere i kampen!

 

Henriette 8, Marte 6, Kathrine 4, Cecilie 4, Cathrine 3, Oda 3, Linn Krisitn 3.