Skrim tapte for Glassverket

Onsdag fikk Skrim besøk av Glassverket i Skrimhallen, noe som mange betegnet som ”Slaget om Buskerud” Begge lag forventes å ligge i toppen av 1 divisjon i år, og starten av lokaloppgjøret var nok preget av litt nerver til begge lag, da det gikk nærmer syv minutter før det første målet kom.Glassverket gikk da kjapt opp i en 3-0 ledelse før skrimrane noterte seg i målprotokollen for første gang. Selv om Skrim spilte til tider veldig god forsvarspill, og skytterne til Glassverket slet med å sette skuddene i mål fra distanse, så haltet det litt både i kontrafasen og angrepsspillet.  Første omgang ble gjevnspilt og Glassverket kunne gå til pause med en 11-10 føring. Dette var merkelig nok også pauseresultate t siste gang lagene møttes i Skrimhallen, men da med Skrim målet foran…

 

Skrim startet 2 omgang med en utligning av Henriette Bakkerud, men så leverte Skrim kanskje sesongens dårligste 5 minutters periode. Anført av en god Veronica Kristensen og kantspilleren Charlotte Aasbø gikk Glassverket opp i en 5 måls ledelse. En time-out av Petter Kjærnes og Bent Dahl fikk jentene på rett kjøl igjen, men selv med et entusiastisk publikum, så klarte jentene aldri å komme nærmere enn tre mål. Nevnte Kristensen satte inn kampens siste scoring i siste sekund til sluttresultatet 25-29.

 

Henriette ble Skrims toppscorer med 7 mål, mens Marthe Kristin velfortjent ble stemt frem til Skrims beste spiller. På lørdag kan jentene allerede få sin revansje, da de skal møte Jotun i en spennende kamp på bortebane. Vi håper på to poeng på kontoen igjen da.

 

Artikkel i Laagendalsposten.no