Skrim hentet to nye poeng i Bergen!

Skrim vant 16-33 borte mot Bjørnar i søndagens kamp. Mari B. Paulsen ble kåret til banens beste spiller! Skrimdamene dro som normalt godt forberedt og i godt humør søndag morgen i retning Bergen. Like forberedt var ikke Widerøe, da jentene måtte bytte fly to ganger på grunn av tekniske problemer. Etter tre timers venting på Torp, og spekulasjoner om det i hele tatt kunne bli noen kamp, kunne de så endelig lette med retning Bergen. Jentene kom til Bjørnarhallen 10 minutter før ordinær kampstart, men kampen ble heldigvis utsatt 30 minutter, så man kunne nå en kjapp oppvarming.

Jentene lot seg ikke affisere av en litt stressende oppladning, og åpnet med et aggresivt og godt forsvarsspill. Igjen var Elin solid bakerst, og anført av Mari og Cathrine ble Bjørnar jentene kontret i senk.

 

Skrimjentene malte på i hele første omgang, og kunne gå til pause med en solid føring på 8-16, en føring som kunne vært enda større hvis det ikke hadde vært for en godtspillende Bjørnar keeper.


Starten av 2 omgang startet som første omgang sluttet, og Bjørnar klarte ikke å score før det var gått nærmere 5 min. Etter dette så falt konsentrasjonen litt, og det ble gjort endel ukonsentrerte feil. Seieren var alikevel aldri truet, og jentene hadde god kontroll på de etterhvert småfrustrerte Bjørnarjentene.


Mari ble kåret til skrims beste spiller, og ble også bortelagets toppscorer.

Det var deilig å få to nye poeng inn på kontoen. Nå blir det knallhard jobbing frem mot bortemøtet mot Nordstrand den 23 november.

 

Artikkel fra Lp.no