Stortap for Skrimjentene!

Det var rett og slett en helgrå dag for jentene mot Nordstand onsdag kveld som tapte 35-22. Etter en passe god start, blei resten en meget pinglig afære. Nordstrand hadde forbredt seg godt, og angrepsspillet til Skrim ble krampeaktig, og avslutningene traff enten stolpen, keeper eller rett og slett utenfor. Et hav av tekniske feil, og et alt for defensivt forsvar ble straffet av gode og opplagte nordstrandsjenter. I løpet av 20 min i første omgang fikk skrimjentene en leksjon i hva som må til for å ligge i toppen av divisjonen, og Oslojentene kunne gå til pause med en komfortabel ledelse på 11 mål!!! Kampen var mer eller mindre avgjort, og Skrim kjempet mer for å pynte på resultatet enn å være noe reell trussel for Nordstrand i 2 omgang.


Skrim har flere rutinerte krefter på laget, og de fleste spillerne har flere sesonger i 1 divisjon, men den eneste som kan få godkjent etter kampen er vel yngstemann på laget, Ingvild Bakkerud, som gjorde en flott jobb og gikk på gang etter gang. Med 8 mål og ungt pågangsmot, bidro hun til at ikke tapet ble større enn man kunne frykte.
 
Det er selvfølgelig tøft å skulle reise seg etter rett og slett å ha blitt feid av banen, i det som i utgangspunktet skulle være en toppkamp i norsk 1 divisjon. Skrim må bare erkjenne at på nåværende tidspunkt så har ikke laget det nivået som man ønsker at man skal være på. Heldigvis så er sesongen ennå lang, og nå er det bare å ta på seg arbeidshanskene, jobbe seg ut av skuffelsen. Her trengs det et spillemessig og mentalt kollektivt løft, for komme tilbake på vinnersporet.  
 
Om to og en halv uke er det ny kamp mot overraskelseslaget og opprykkerne fra Sverresborg. En ny tøff kamp, hvor jentene igjen blir satt på prøve, og skal bevise for seg selv at de kan stå sammen både i motgang og medgang.