Skrim fikk to nye poeng mot Sverresborg

Søndag reiste Skrimjentene nordover mot Trondheim for å møte opprykkerne fra Sverresborg. Den tradisjonsrike klubben har kommet seg tilbake i 1 div, og har vært en positiv overraskelse i årets sesong. Det ble ropt et aldri så lite varsku allerede lørdag, da Sverresborg sendte Glassverket hjem med et 6 målstap, så Skrim viste at dette ville bli et tøft oppgjør Fra første sekund så satte Skrim standard i kampen. Med offensivt og tøft forsvar samt godt angrepsspill, var egentlig trønderne sjanseløse i første omgang. Rine viste igjen hvilken forsvarssjef hun kan være, og Henriette banket ballen i mål gang på gang i den andre enden.  Kampen var i realiteten avgjort etter 30 min, da Skrim gikk til pause med en solid føring på 11-18.


I andre omgang dalte tempoet litt, og Sverresborg kom litt mere med i kampen, men seieren var aldri truet, og Skrimjentene holdt trønderne kontrollert på avstand gjennom hele omgangen. Med seier på 24-29 viste jentene at de absollutt har tatt et steg i riktig retning siden fadesen mot Nordstrand. Nå er det bare å fortsette den tøffe jobbingen frem mot onsdag, da kommer Trine Haltvik og Selbu på besøk i Skrimhallen.


Det gledligste på søndag var alikevel Karoline sitt comeback. Etter noen måneder på sidelinjen var Karoline tilbake i målet, og spilte en strålende kamp. Vi er alle utrolig stolte av deg Karo og er veldig glade for å ha deg tilbake igjen!!