Kollektiv svikt

Etter en fantastisk opptur for Skrim-jentene på søndag mot Sverresborg, ventet onsdag kveld et nytt lag fra Trøndelag. Denne gangen var det Selbu som sto på andre siden av banen - i et oppgjør som var ventet skulle bli spennende. Dessverre ble det ikke som ventet!Lagene fulgte hverandre tett store deler av 1. omgang. En omgang som var preget av mange tekniske og taktiske feil av Skrimjentene. Karo fulgte opp storspillet fra helgen, og holdt hjemmelaget inne i kampen. Til pause ledet bortelaget med 3 mål, 15-12.
 
Andre omgangen startet som 1. omgangen avsluttet, Selbu var på høgget og målforskjellen økte gradvis. Anført av Haltvik x2 ble det tilslutt en meget pinglig affære for et Skrimlag som manglet det lille ekstra denne kvelden. Jentene jobbet iherdig, til tross for at bortelaget hadde grepet om kampen. Oppgjøret endte med et skuffende 24-34 tap for Skrim.


Stor pluss til lagets kaptein- Rine, for godt angrepsspill og hele 9 scoringer. Banens beste ble alikevel Karoline, etter meget solid keeperspill.

 

Til helgen venter Halden hjemme i Skrimhallen. Hvor vi håper å se et mer heltent og revansjesugent Skrimlag!

 

Se artikkel fra lp.no

 

Bilder fra kampen lagt ut på bildegalleriet