Uavgjort i siste kamp i år!

Det var et revansjesugent Skrimlag som tok imot Halden søndag ettermiddag. Både serietapet mot Halden i første kamp, samt kampen mot Selbu fra onsdag skulle revansjeres. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang, hvor Skrim igjen vartet opp med et meget godt og aggressivt forsvarsspill, samt en god Karoline bakerst, og Halden kom til svært få kvalifiserte avslutninger mot Skrims etablerte forsvar. Derimot så hanglet det litt i angrepet. Skrim hadde mange sjanser i angrepsspillet, men ofte så stod Haldens beste spiller Hanne Frandsen i veien. Om Skrim hadde overdreven respekt for den danske keeperen, eller om skuddene bare var slurvete er usikkert, men kampens nærmere 30 skuddbom resulterte ofte i Halden-kontringer, noe som praktisk talt holdt de inne i kampen i første omgang. Bortelaget kunne gå til pause med en 10-11 ledelse.


Andre omgang startet litt som den første, og lagene fulgte hverandre, men en liten low periode av Skrim, gjorde at Halden på kort tid var oppe i en 4 måls ledelse. Usikkerheten og frykten for en ny Selbu kamp virket nær, men etter en time-out tok Skrim-jentene tak, og spiste opp ledelsen kjapt og sikkert. Høyere aggressivitet i både forsvar- og angrepsspillet ga uttelling. Mari scoret utlikningsmålet til 20-20 på en fin kontring 1 minutt før slutt, og Karoline reddet en viktig straffe i sluttminuttene, og ble kåret til Skrims beste spiller.


Det var godt å avslutte en høst som har vært en liten berg og dalbane med hvertfall 1 poeng til på kontoen. Nå tar jentene litt juleferie for å lade batteriene så de skal komme sterkt tilbake i 2012!

 

God jul og godt nytt år til alle som har støttet oss i år. Vel møtt i Skrimhallen i 2012 også!!