Hjemmeseier mot Viking

Etter en dårlig start på 2012 - med to tap i Trondheim, ønsket Skrimjentene å revansjere seg på hjemmebane mot Viking. Skrimjentene vant 29-26 over Bergenslaget.Allerede fra start viste jentene en helt annen innstilling en tidliger. Anført av en god Rine B. Prestegård var angrepspillet både hurtigere og mere direkte en hva jentene tidligere har fått til. De første 20 minuttene av første omgangng viste jentene noe av det bedre angrepspillet som er blitt prestert denne sesongen, og hadde det ikke vært for til dels litt dårlige avslutninger, kunne man knekt Viking allerede her.

 Første omgang ble alikevel jevn, og skrimforsvaret slet med å dekke opp for Vikings Madeleine Hiby. Skrim kunne alikevel gå til pause med en knepen 15-14 ledelse.


Skrimjentene malte på i andre omgang, og var på et tidspunkt foran med 5 mål, men Viking kjempet seg tilbake, og hadde en god kontringssjanse 1 minutt før fulltid til å redusere Skrims ledelse til 1 mål. En viktig redning av Karoline Warloff gjorde at Skrim kunne sikre en tremålseier på 29-26.


Det er fortsatt mange ting å jobbe med for jentene, men det var mange gledelige ting å ta med seg fra denne kampen. Ikke minst var det gøy å se en sprudlende Tonje Klevstad tilbake i godt slag med 6 scoringer, samt at jentene til tider viste frem godt kontringsspill igjen.


Rine og Henriette ble Skrims toppscorere med 7 mål hver

 

Artikkel i Lp.no