Stang ut for Skrim i helgens kamper!

Det ble dessverre to tap for Skrimjentene i helgens kamper i Trønderlag - mot Utleira og Selbu.Etter en velfortjent juleferie, var det et heltent Skrimlag som satte kursen mot Trondheim og to kamper i helgen.

 

Første motstand for Skrim var Utleira lørdag ettermiddag. Skrimjentene kom godt i gang i en kamp som viste seg å bli tett og jevn nesten helt ut. Til tross for mange bomskudd og tekniske feil, ledet hjemmelaget kun med 12-9 til pause. Andre omgang ble som første - preget av mye feil, spesielt fremover. Uflaksen fortsatte når to skudd går i forsvarsblokka og i mål, og Ingvild Bakkerud ute med skade tidlig i første omgang. Men jentene fra Kongsberg ville ikke gi seg, og hang med så godt de kunne. Dessverre leverte de ikke godt nok, og tapte til slutt 24-19. Ros til Rine ( lagets beste) og Henriette for godt spill både fremover og bakover.
 
Søndag var det er revansjesugent lag som var på besøk i Selbu. Skrim startet med å lede 2-0 og førte an i starten. Jentens spill var hevet fra lørdagens kamp, forsvarspillet satt bra fra start og Skrim fikk taklet de sentrale spillerne til Selbu bra. Dessverre var det fortsatt mye feil og skuddbom i angrep, så Selbu gikk til pause med 4 måls ledelse (14-10).
Andre omgang ble et mareritt for Skrimjentene. De hang ikke med i det hele tatt - hverken i forsvar eller angrep, og ble straffet brutalt av Selbu. Selbu leder fort med 10 mål, og kampen var kjørt tidlig i andre omgang. Sluttresultatet ble hele 31-18 til Selbu. Nok en gang et stort pluss til Rine som ble kåret til lagets beste.


Det ble en tung helg  i Trøndelag for Skrimjentene - men det er viktig å komme seg opp igjen etter helgen. Det er allerede nye vinnersjanser førstkommende lørdag hjemme i Skrimhallen mot Viking TIF kl 1600!

 

Skrimjentene trenger all støtte de kan få – møt opp og hei dem frem til seier!!!

 

Se artikkel i Lp.no fra kampen mot Utleira lørdag her

 

Se artikkel i Lp.no fra kampen mot Selbu søndag her