Seier som smakte.....

Etter helgens gode spill og seier over Årstad, var optimismen for ny to nye poeng i onsdagens bortekamp mot Bækkelaget stor. Jentene forbredte seg på en tøff og jevn kamp mot et BSK-lag som har vært svært sterke på hjemmebane den siste tiden. Bækkelaget hadde ikke tapt på hjemmebane i hele 2011, og ville selvfølgelig fortsette denne trenden, noe offensive skrimejenter satte en stopper for.  
Det ble som ventet en tøff kamp fra start, med et høyt tempo. BSK var kontringsvillige, og ga Skrim kamp helt fra start.Bækkelaget ledet 9-6 da Petter og Bent valgte å ta en time-out for å få igang jentene - noe som lønnet seg. Jentene knappet innpå ledelsen og dro fra med 4 mål til puase. Stillingen var 15-11 til bortelaget.

 

Andre omgang ble like spennende som første, Bækkelaget kom seg ajour med skrimjentene i begynnelsen av 2. omgang, anført av en god Kristine Breistøl. Skrimjentene tok seg nok en gang sammen, og mot slutten viste de hvem som var best. Skrim vant tilslutt 28-32.
 
Stort pluss til Karoline som spilte en kjempe kamp i mål, Henriette med veldig bra skyting og nok en gang Cathrine som igjen kåret til lagets best spiller.

En utrolig deilig seier for Skrimjentene og nå gleder vi oss til fortsettelsen allerede førstkommende søndag, da er det duket for ny hjemmekamp mot Bjørnar kl 1600!

 

Kom og hei.....