Ny seier for Skrim!

Etter 4 seiere på rad ville et superttent Skrimlag kjempe om 2 nye poeng i Lørenskoghallen onsdag kveld. Denne gangen var det Fjellhammer som sto på motstatt banehalvdel. Et lag som har spilt jevnt med de fleste og agir motstanderne en hard kamp helt til slutten.Skrimjentene kom godt i gang, og ledet fort 0-4. Forsvarer og kontringsspillet satt, men etterhvert slet jentene noe i angrep. Flyten manglet, og feilene var mange. Til tross for dette kjempet alle videre, og til pause sto det 11-11.
 
Etter pause var det igjen ny giv i jentene fra Kongsberg og de fikk satt de " lette" målene. Hjemmelaget jobbet godt, og gav Skrim kamp hele veien. I disse periodene har Skrim tidligere falt litt sammen, men nå kan det virke som trenden har snudd. På slutten av kampen viste Skrim hvem som var best og vant kampen 28-25.
 
Mange som fortjener ros i denne kampen. Ekstra pluss til Camilla som viste at " gamle " ferdigheter ikke er glemt og Henriette med god skyting. Banens beste ble nok en gang kaptein Rine Beito Prestgård.
 
 
Jentene har spillefri i helgen. Til uken blir det lokaloppgjør i Drammen mot Glassverket.

 

Artikkel fra Lp.no

 

Bilder ra kampen er lagt ut under bildegalleri..