Poengtap mot Glassverket

Etter 5 strake seiere var det et optimistisk Skrimlag som tok turen til Drammen med ønske om å revansjere hjemmetapet tidligere i sesongen for Glassverket.Jentene kom godt fra start og gikk kjapt opp i en 0-3 føring takket være offensivt og godt forsvarsspill, og en god Karoline bakerst. Jentene fra Drammen så nesten ut som statister fra start, men så bestemte Glassverkets målmann Alma Hasanic og venstre back Veronica Kristensen at de også ville være med på leken. Et frimerke på Rine og noen gode redninger fra Glassverkes keeper førte til at Glassverket kom inn i kampen gjennom sitt gode og farlige ankomstspill. Selv om Skrim var forberedt på dette, klarte de ikke å stå imot presset og farten som Glassverkets nevnte toppscorer Kristiansen satte opp.

 

Jentene ble til tider litt motløse og feige og hadde en 18 minutters målløs periode i 1 omgang. Heldigvis så hadde frk Warloff en god dag mellom stengene, og forhindret at Glassverkets ledelse til pause kun var på 5 mål (12-7)

 

Andre omgang startet litt som første. Skrim kom godt inn i kampen igjen, og hentet mål på må, og var på et tidspunkt kun bak med 3, men igjen ble tekniske feil og skudbom avgjørende, og Glassverket kunne trekke fra og kontrolere inn en 25-19 seier. Et typisk lokaloppgjør, med god fight men desverre også mye tekniske feil og upresist spill fra begge lag.

 

Skrims beste spiller ble igjen Rine B. Prestegård mens målvakt Hasanic fikk samme annerkjennels hos hjemmelaget.


Nå er det 14 dager til neste kamp, da er det Jotun som kommer på besøk. Nok en tøff kamp mot et lag med kniven på strupen i bunnstriden.

 

Artikkel fra Laagendalsposten 

 

Artikkel fra Drammens Tidende