Revansjen mot Nordstrand uteble

  Skrimjentene hadde et sviende tap fra bortemøte med Nordstrand som de ønsket å revansjere i onsdagens kamp.Etter en god kamp mot Oppsal var også optimismen stor.  
 

Hjemmelaget kom godt igang fra start, og Nordstrandsjentene virket litt forvirret i starten av kampen. En time-out hos bortelaget gjorde at NIF jentene fikk samlet seg, og nå var det Skrimjentene som ikke hang helt med. Dårlig forsvarsspill, rotete avslutninger og tekniske feil ble straffet kraftig, og skrimjentene tapte en mellomperiode av kampen med nærmere 8 mål. En skuddglad og god Henriette holdt jentene inne i første omgangen, og Nordstrand gikk til pause med ”bare” en 4 måls ledelse på 13-17.


2 omgang utspant seg litt som første. Til tider spiller jentene glimrende håndball, men så er det til tider også usikkert, og NIF straffet hver eneste feil som ble gjort i både angrep og forsvar. Normalt så burde man gå seirende ut av en kamp hvor man lager nærmere 30 mål, men når man slipper motstanderen til nærmere 40 så blir det vanskelig. Nordstrand anført av søstrene Homme kontrollerte kampen og kunne til sist juble for en 37-29 seier.


Nå gjenstår det 2 hjemmekamper for Skrimjentene av denne sesongen. To Trondheimslag kommer på besøk den siste helgen i mars, og da skal sesongen avsluttes med to hjemmeseire....!!