Admiral er ny utstyrsleverandør for Skrim Kongsberg Håndballklubb!

 

Skrim håndball har i år ingått et 3 årig samarbeid med Intersport og utstyrsleverandøren Admiral. Gjennom denne avtalen vil også Skrim Håndball være med til å fronte den veldedige organisjonen Right To Play - noe som gjør at avtalen bygger på mer enn kun sportslige verdier.. Admiral Sportswear er et britisk sportsmerke som har en rik historie fra både fotball og moteindustrien. De har designet og tilvirket klær i nesten et århundre, og har siden Englands VM-seier i 1966 også produsert sportskolleksjoner. I dag er fokuset på de tre nøkkelområdene- Håndball og fotballutstyr, retroinspirert sportsmote og sportsinspirerte fritidsklær.

Admiral Norge ble etablert i november 2011 av 4 gutter fra Drammen som har bred erfaring fra sportsbransjen.


Admiral Norge ønsker å være troverdige,handlekarftige og inspirerende. Målet er å bli en betydelig aktør på det norske klubbmarkedet gjennom tilstedeværelse og leveringsdyktighet.

Admirals daglige leder, Glenn Solberg uttaler:   
"Admiral ser frem til å samarbeide med Skrim og gleder seg til reisen opp mot toppen av norsk kvinnehåndball:))) Det er et spennende lag, spennende mennesker og en spennende region å samarbeide med!"

 
www.admiralsportswear.no