En fartsfylt kamp mot Rygge i går...

Etter en seier i første kamp mot opprykkerne fra Hønefoss, var det så opprykkerne fra Rygge som kom på besøkt i Kongsberghallen til sesongens første hjemmekamp. Skrim har alltid hatt et godt tak på Rygge, og onsdag kveld var intet unntak.Et opplagt Skrimlag med en strålende Marianne Nilsen i spissen satte standarden fra start. Et aggresivt forsvarspill gjor...
de at Rygge kom til få gode sjanser, og etter 25 minutters spill hadde Rygge kun klart å få ballen forbi Karoline Warloff 6 ganger.... I motsetning til Rygge så var det kraft i skuddarmene til både Marianne og Ingvild som gang på gang dundret ballen i mål og til pause stod det 16-9.

Det gode spillet fortsatte etter pause og Rygge kjempet mer for å hindre et skrekk-resultat, enn noen gang være i nærheten av å kjempe om seieren. Det ver rett og slett klasseforskjell på de to lagene i går, og Skrimjentene var oppe i en 14 måls ledelse på det meste. Dessverre klarte de ikke å holde konsentrasjonen helt inn, men det endte alikevel med en komfortabel 29-20 seier.

Marianne har vi har vel knapt sett bedre i Skrimdrakta enn i går, men også Rine - som drev ballen bra og var nest sist på mange av Skrims mål, samt Jeannette, som drev østfold-jentene til frustrasjoner med sitt gode blokk- og forsvarsspill, skal ha et skulderklapp etter gårsdagens kamp.

Nå er det bare å bygge videre på det positive spillet, og gå i krigen når jentene neste helg reiser til Trondheim for å møte Utleira og Sverresborg.
Bilder fra kampen i vårt bildegalleri...