Endelig seriestart!

Etter en lang og tung oppkjøringsperiode med mye fysisk trening, og treningskamper var endelig dagen kommet. Lørdag 15.september var merket med rødt i kalenderen, og seriestart borte mot Hønefoss sto på planen.

Hønefoss - som blir trent av Skrims gamletrener Roar Søhus, er et spennende nyopprykket 1. divisjonslag.Etter en god oppvarming, hvor dessverre Karo ble skadet, var det klart for kampstart i Ringerikshallen lørdag ettermiddag.


I første omgang fulgte lagene hverandre tett, og Skrim slet til tider med å finne flyten i spillet. Mulig serieåpningsnervene preget jentene i store deler av kampen. Men jentene kjempet videre mot et tydelig ivrig Hønefoss-lag. Til pause ledet Skrim kun med ett mål, 13-14.
 
2. omgang startet hvor 1. sluttet, men jentene fra Kongsberg tok seg sammen og økte tempoet i kampen. Forsvarspillet satt med gode taklinger fra blant annet Rine og Jeannette i midtforsvaret. Elin vartet opp med godt spill bakerst, og de " lette" målene kom endelig for Skrim.
 
Skrim fortsatte å male på, og med perfekt straffeskyting fra Cathrine som ble lagets toppscorer med 7 mål kunne Skrim gå lettet av banen med 24- 31 seier i serieåpningen.
 
Jentene tar med seg det positive fra denne kampen og fortsetter arbeidet inn mot ny kamp allerede på onsdag. Da venter Rygge hjemme i Kongsberghallen kl 20.00