4 poeng i Trondheim!

Det ble en bra helg for Skrim Kongsberg i Trondheim denne helgen. Seier mot Utleira lørdag etter en jevn og tøff kamp, og ny seier mot Sverreborg dagen etter!Endelig lyktes det Skrimjentene å hente 4 poeng I Trondheim. Lørdagens kamp mot Utleira ble noe mere spennende enn ønsket. Selv om jentene jevnt over spilte et meget godt angrepsspill, så glimret det gode forsvarsspillet med sitt fravær.  Utleira banket ballen i mål gang på gang, så Skrim fikk aldri helt taket og føringen på kampen. Lagene fulgte hverandre jevnt og til pause stod det 18-19 til Skrim.  Skrim prøvde seg med merke på Utleiras toppscorer Mona Bruskeland i store deler av kampen, men Skrim fikk rett og slett ikke det defensive til å stemme i denne kampen. Etter en utvisning halvveis i første omgang, var det Utleira som tok initiativet i kampen, og var oppe i en 2 måls ledelse da det gjenstod 10 min. Skrimjentene nektet derimot å tape denne kampen, og et par viktige scoringer av kaptein Rine i sluttminuttene gjorde at de blå kunne strekke armene i været etter 31-30 seier. En utrolig deilig seier som satt langt inne.
 
Søndag så var det den gamle håndballstorheten Sverresborg som skulle settes på plass. Jentene revansjerte seg fra dagen før, og satte forsvaret allerede fra start. Hjemmelaget hadde vanskeligheter med å komme til avslutninger, og det som gikk forbi forsvaret tok stort sett Karoline seg av. Jentene malte på hele første omgang og kunne gå til en komfortabel 5-målsledelse til pause. Noen ukonsentrerte minutter i starten av 2 omgang sendte Sverresborg litt inn i kampen for en kort periode, men så viste Kongsbergjentene hvem som skulle bestemme i denne kampen. Spille hevet seg i begge ender av banen, og Skrim var på et tidspunkt oppe i en 8-måls ledelse. Med en Karoline bakerst i målet - som leverer over 30 redninger, var egentlig ikke trønderne i nærheten av seier på noe tidspunkt, og Skrim vant til sist 29-23
 
Cathrine ble toppscorer med i begge kampene, mens Marianne og Rine ble kåret til Skrims beste spiller forholdsvis lørdag og søndag.
4 utrolige deilige poeng inn på kontoen i helgen.

Nå er det 2 uker med bra trening som står på programmet, før Fredrikstad kommer på besøk i Kongsberghallen søndag 14. oktober.