Skrim Kongsberg slo opprykksfavoritten Fredrikstad!

Søndag kveld var det duket for toppoppgjør i Kongsberghallen, med Fredrikstad som sto på andre siden av banen. Før kampen stod Fredrikstad med 3 av 3 seire, og Skrim Kongsberg som hadde vunnet sine 4 første kamper. Fredrikstad som ryktes å være klare opprykksfavoritter i årets 1. divisjon hadde favorittstempelet foran kampen, men håndball-jentene fra Kongsberg ville det annerledes! Hjemmelaget startet klart best med et høyt tempo i angrepsspillet, og med et tett og knallhardt forsvar ledet Skrim Kongsberg på det meste 7-2 i første omgang. Men så stoppet det litt opp for Skrim Kongsberg og Fredrikstad kjempet seg tilbake. Til pause sto det 11-11.
 
Andre omgang startet som første sluttet - lagene kjempet tett om hver eneste ball. Skrim satt inn støtet og gikk igjen opp i ledelsen, en ledelse som holdt helt til slutt. 2. omgangen var var jevn, og sluttminuttene ble usedvanlig spennende både for spillere og alle de engasjerte tilskuerne på tribunene. Hjemmelaget ledet kun med to mål - 26-24, da Fredrikstand vant ballen. Med kun 1 minutt igjen å spille var stillingen 26-25 og Fredrikstad fikk nok en gang ballen, men hva gjorde vel det når Skrim Kongsberg har Karoline bakerst i mål - som nok en gang sto en fantastisk bra kamp for hjemmelaget. Etter 60 knallharde minutter sto det 26-25 i hjemmelagets favør, og Skrim-jentene kunne slippe jubelene løs etter å ha slått Fredrikstad på hjemmebane.
 
Igjen et stort pluss til Karoline som ble banen beste for bra keeperspill, og alle de andre jentene som bidro til at Skrim fortsatt er serieledere etter 5 kamper. I tillegg hadde jentene et svært entusiastisk hjemmepublikum i ryggen - en stor takk til alle som tok turen til Kongsberhallen denne søndagen!
 
Nå venter to nye treningsuker for Skrim Kongsberg, før det igjen er duket for ny hjemmekamp i Kongsberghallen. Søndag 28.10 kommer Selbu på besøk til Kongsberg.


Les mer på Laagendalsposten.no >> 

Fredrikstad Blad >>