Seier over Selbu!

Det var et revansjelystent Skrim-lag som tok imot Selbu i Kongsberghallen søndag kveld. Etter to kamper uten poeng mot disse trønderne sist sesong, var det kun seier som var godt nok for jentene i helgens oppgjør. Jentene startet ut i et forrykende tempo, og tok føringen i kampen fra første stund. Etter 10 minutter stod det 7-2, men da sank konsentrasjonen, og jentene slapp Selbu inn i kampen igjen. De kunne alikevel gå til pause med en komfortabel 17-13 ledelse.
 
Andre omgang ble litt mer intens enn første, og anført av en god Maria Hjertner hentet Selbu fort opp Skrim sin ledelse. Kampen vippet frem og tilbake hele andre omgang, men Skrim-jentene nektet simpelthen å la Selbu ta føringen i kampen, og kunne gå seirende av banen med en 29-28 seier til slutt. Dette var Ingvild Bakkeruds kamp, og hun fikk definitvt vist sin landslagstrener - Trine Haltvik, at hun er en spiller for fremtiden. Ingvild banket inn 10 mål, var sjef i forsvar og fikk satt en tykk strek under utsagnet : ”er du god nok, så er du gammel nok!!”
 
Nok en gang så gikk Skrimjentene seirende ut av et spennende og intenst oppgjør. To nye poeng på kontoen gjør godt før turen går til Bergen neste helg for dobbelkamp mot Fana og Viking. Vi gleder oss til å ha med oss en god heiagjeng over fjellet, og håper stemningen på tribunen blir omtrent like bra der som den var i Kongsberghallen i går.
 
Kampen endte med en kjedelig hendelse, da Katinka Haltvik i stor fart smalt hardt i bakken etter et skudd i siste sekund, og slo bakhodet i parketten. Hun har fått en hjernerystelse, og Skrim ønsker henne selvfølgelig god bedring...

Les mer på Lp.no >>