4 nye poeng i Bergen!

I helgen var skrimjentene i Bergen for å kjempe om 4 nye poeng mot Viking og Fana.Lørdag ettermiddag var det Viking Skrim-jentene skulle kjempe mot, og det ble nok en gang en spennende kamp. Etter en god start, hvor Skrim tidlig gikk opp i en god ledelse og styrte kampen, ble det mer kladdete for bortelaget. De personlige feilene ble mange, og hjemmelaget kjempet seg inn i kampen igjen. Men Skrim-jentene viste nok en gang at de er best når det gjelder, og vinner 28-27 mot Viking.

Søndag ventet nyopprykkede Fana. Fana's snittalder er klart lavere enn Skrim, og ungjentene fra Bergen viser at de også er gode håndballspillere i Haukelandshallen. Etter en tettspilt og tøff førsteomgang går Skrim til pause med en 4 måls ledelse, 12-16.


Andre omgang fortsatte som første sluttet, men Skrim jobbet og kjempet seg til en god ledelse som holdet kampen ut. Jentene fra Kongsberg kunne juble for en 24-33 seier, og 4 nye poeng i Bergen.

Flere av spillerne har vist godt spill i helgen. Som alltid var Cathrine og Rine gode - Som velfortjent fikk hver sin bestemannspris i disse to kampene. Keeperspillet har også vært strålende med Karoline, og ikke minst med Elin som kommer inn i slutten av førsteomgang i søndagens kamp og storspiller. Elin viste god rutine og til tider stengte hun buret. Med en redningsprosent på over 50, bør vel alle være meget fornøyde med Elins innhopp.

Nå venter en to ukers lang treningsperiode før det igjen er duket for ny kamp. Søndag 18. november kl 18.00 kommer Halden på besøk til Kongsberg.