Halden brøt Skrims seiersrekke

Søndag var det klart for en ny hjemmekamp I Kongsberghallen. Serielederen Skrim Kongsberg tok i mot HK Halden - som de har tilgode fra sist sesong å vinne mot. Skrim Kongsberg gikk ut i et godt tempo, og satte kampen fra start. Det ble kjapt en 3-0 ledelse til hjemmelaget, men...så begynte det å kladde litt for jentene, og Halden fightet seg inn i kampen - anført av en god  Pernille Christensen. 1. omgangen var jevnspilt, men takket være en igjen god Karoline Warloff i målet, så kunne Skrim gå til påuse med en 1-måls ledelse.
 
Det var godt publikums-oppmøte i Kongsberghallen søndag kveld, og de over 400 fremmøtte tilskuerne forventet nok at Skrim skulle ta kontrollen i 2 omgang og igjen gå seirende av banen. Men Halden ville det anderledes, og det var de som åpnet mest aggresivt etter pausen.  Skrim hadde store vansker med å stoppe Haldens angrepsspill, og slet også med å få eget angrepsspillet til å fungere skikkelig mot østfoldingenes aggresive forsvar. Dette var dagen da Skrims normalt gode kollektiv sviktet, og Halden vant en fortjent 27-24 seier. 
 
Marianne Nilsen ble Skrims topscorer med 7 mål og ble også kåret tils Skrims beste spiller, mens Pernille Christensen Halden ble kåret til Haldens beste.
 
Om en uke så kan årets første tap revansjeres da jentene tar turen til Oslo for å møte Bækkelaget. Nå skal armene brettes opp og det skal fightes om to nye poeng.